blend
Prati
  • Statistika
  • Pratioci (2)
  • Prati (0)
blend
Svi tipovi (W-D-L): 79-4-62, Active: 0
Prosječni ulog: 9.98 Jedinica
Profit: 47.5 Jedinica
Procenat / ROI: 56.03% / 103.38%
Prosječna kvota: 1.97

Lok. Moskva - Krasnodar

Danasnje 21 kolo zatvaraju derbi mecom Lokomotiva i Krasnodar. Oba tima nisu dobro usla u ovu sezonu sa istim omjerom remi i poraz. Lokomotiva je izgubila od Dinama 2-1 te remi protiv Sochija 2-2. Domacin je na 6 mjestu sa 32 boda te do sada odbrana redovno griješi tokom cijele sezone gdje su primili 27 golova iz 20 meceva. Naravno i napad je sposoban sa starim liscem Dzyubom, te brzih Pinyaev i Glushenkova.
Krasnodar je takođe slabo startovao poslije pauze. Klub je teško došao do golova 1-1 protiv Rubina i 2-1 poraz od Rostova u gostima. Zaostaju 2 boda za prvim Zenitom a potrebna im je pobjeda ukoliko zele da preuzmu prvo mjesto. Iskreno tezak mec u gostima protiv uvijek nezgodne Lokomotive.
Od statistickih podataka oba tima su iz zadnjih 5 meceva 4 puta dosla u GG, takodjer Lokomotiva je u poslednja 4 domaća meča protiv Krasnodara odigrala preko 3 gola.
Krasnodar je daleko od toga da je dobroj formi. Po statistici i tabeli oba tima ce traziti pobjedu. Lokomotiv ima prednost domaceg terena ali po meni mozemo vidjeti po gol sa obje strane obzirom da im trebaju bodovi te H2H je privrzen golovima.

Pick: BTS - Yes
Kvota: 1.74
Ulog: 10/10
Kladionica:

Kvote su tačne u trenutku objavljivanja i podložne su promjenama
Početak: 31.03. 18:30h
Sport: Nogomet

Moraš biti prijavljen!
Morate se prijaviti!
 
Susret
Početak
Tip
Kvota
Kladionica
Tipster

Aktivni Tipovi

wwin bonus
1xbit bonus