blend
Prati
  • Statistika
  • Pratioci (2)
  • Prati (0)
blend
Svi tipovi (W-D-L): 79-4-62, Active: 0
Prosječni ulog: 9.98 Jedinica
Profit: 47.5 Jedinica
Procenat / ROI: 56.03% / 103.38%
Prosječna kvota: 1.97

Luton - Aston Villa

Mec na kojem se ocekuju golovi, ali odlucio sam se za pobjedu gostiju u ova poluvremena. Nakon poraza u FA Cupu od aktuelnog šampiona Citya sa 2-6 Luton nastavlja borbu za opstanak. Trenutno su na 18. mjestu na tabeli Premijer lige i napredovali su nakon lošeg početka sezone. Skupili su 20 bodova iz 25 bodova a polako ponovo padaju jer nemaju 4 meca pobjedu, uz remi i 3 uzastopna poraza docekuju Villu.
Aston Villa je s druge strane trenutno na 4 mjestu i ove sezone je u nevjerovatnoj formi. Gostujuća ekipa je prošle sedmice svladala Nottingham rezultatom 4-2 tako da su fokusirani ponovo na pobjedu. Nakon poraza od Uniteda kuci 1-2 uslijedile su dvije pobjede protiv Fulema i Forresta. Villa takodjer nije imala posla u kupu pa ulaze i odmorniji u ovaj duel.
Aston Vila je prošle godine pobjedila u rezultatom 3-1 na Villa Parku, u ovom mecu su favoriti kvota je na samo pobjedu gosta solidna ali ja uzimam ovu vecu jer smatram da vec u prvom poluvremenu mogu do bar jednog gola. Igraju lijep i napadacki fudbal uz jak tim i sjajne igrace, a protiv ne tako dobre odbrane Lutona to moraju i iskoristiti.

Pick: 2/2
Kvota: 2.45
Ulog: 10/10
Kladionica:

Kvote su tačne u trenutku objavljivanja i podložne su promjenama
Početak: 02.03. 18:30h
Sport: Nogomet

Moraš biti prijavljen!
Morate se prijaviti!
 
Susret
Početak
Tip
Kvota
Kladionica
Tipster

Aktivni Tipovi

wwin bonus
1xbit bonus