blend
Prati
  • Statistika
  • Pratioci (2)
  • Prati (0)
blend
Svi tipovi (W-D-L): 79-4-62, Active: 0
Prosječni ulog: 9.98 Jedinica
Profit: 47.5 Jedinica
Procenat / ROI: 56.03% / 103.38%
Prosječna kvota: 1.97

Napoli - Atalanta

Danas kod talijana dosta dobrih utakmica a kolo otvaraju derbijem Napoli i Atalanta. Oba tima u ne bas sjajnoj formi, a domacin je ipak u malo boljoj, 2 pobjede i 3 remija zadnjih 5 utakmica. Branilac titule Napoli imao je bas slabu sezonu za zaborav, trenutno su 7 sa 45 bodova. 4 mjesto koje vodi u LP cini se predaleko a trazi ga i Roma, ipak 5 za mjesto u Ligi evrope je vec realnije za oba tima. Atalanta se još uvijek bori na više frontova kako u Ligi Evrope te u kupu Italije također. Solidan je to tim sa Lokmanom, Scamacom kao glavnim igracima tima. 6 su tim sa 47 bodova, 5 manje od Rome.
Kod domacih Kvaratskhelia je odigrao 109 minuta u mecu Gruzije protiv Grčke te je zbog povrede prepona zamijenjen tako da ga nece biti, ali Osimen bi se trebao vratiti tako da je to pojacanje.
Napoli se ne libi igrati otvoreno kod kuce, 71% meceva u oba daju, obje ekipe su daleko od najboljih pozicija, ipak po meni mislim da bi trebali pristupiti igri s napadačkim ambicijama. Također predlozio bi i X.

Pick: BTS - Yes
Kvota: 1.67
Ulog: 10/10
Kladionica:

Kvote su tačne u trenutku objavljivanja i podložne su promjenama
Početak: 30.03. 12:30h
Sport: Nogomet

Moraš biti prijavljen!
Morate se prijaviti!
 
Susret
Početak
Tip
Kvota
Kladionica
Tipster

Aktivni Tipovi

wwin bonus
1xbit bonus