Almir01
Prati
  • Statistika
  • Pratioci (1)
  • Prati (0)
Almir01
Svi tipovi (W-D-L): 3-0-6, Active: 0
Prosječni ulog: 10 Jedinica
Profit: -24.4 Jedinica
Procenat / ROI: 33.33% / 72.89%
Prosječna kvota: 2.28

Newcastle - Nottingham Forest

Ekipa Newcastlea će u okviru 19-og kola engleske Premier League na St. James Parku ugostiti momčad Nottingham Foresta.

Newcastle

Newcastle je prethodne sezone izgledao sjajno, sezonu su završili kao četvrtoplasirana ekipa Premier League, obezbjedili su učešće u Ligi Prvaka a dugo su bili i najbolja odbrana lige.

Od dolaska novih vlasnika zaista rade sjajan posao, još uvijek ne ulažu toliko novca kao najbolje ekipe u Engleskoj ali su uspjeli da naprave momčad koja se može nadigravati sa svakom ekipom. Uoči ove sezone su doveli Harveya Barnesa i Valentina Livramenta koji će sigurno imati veliku ulogu u igrama Newcastlea.

Od Newcastlea se i ove sezone očekuje da se bore za top 4, imali su ogromna očekivanja i u Ligi Prvaka no brojne ozljede su najveći razlog što su u grupi smrti završili kao posljednjeplasirana ekipa.

Ni u Premier League nisu impresionirali u prvih 18 utakmica, imaju 29 osvojenih bodova i već sada kasne sedam bodova za mjestima koja vode u Europu a i dalje imaju velikih problema sa ozljeđenim igračima i sigurno da im gust raspored trenutno ne ide u prilog.

Nottingham Forest

Nottingham Forest je prethodne sezone doveo najveći broj igrača u EPL, uložili su mnogo i čak je i iznenađujuće da su imali poteškoća da ostanu u društvu najboljih.

Za ovu sezonu su doveli vratara Matta Turnera koji je stigao iz Arsenala, Anthonya Elangu iz Manchester Uniteda, Crisa Wooda iz Newcastlea, Ainu iz Torina, Nunu Tavaresa iz Arsenala, Divocka Origia iz Milana, Hudson Odoia iz Chelsea te Ibrahima Sangarea i Nicolasa Dominguzea uz koje se očekuje da budu ekipa sa sredine tablice daleko od borbe za ostanak.

Ipak, u prvih 18 utakmica Premier League ekipa Nottingham Foresta nije opravdala očekivanja. Imaju svega 14 osvojenih bodova, pretrpili su 10 poraza u 18 odigranih utakmica a ovaj susret dočekuju u očajnoj formi. Na posljednjih sedam utakmica su osvojili svega jedan bod, ekipa su sa najlošijom formom u ligi i moraju brzo dići nivo igre ili će se naći u ozbiljnom problem.

Pick: Over (3.5)
Kvota: 2.7
Ulog: 10/10
Kladionica:

Kvote su tačne u trenutku objavljivanja i podložne su promjenama
Početak: 26.12. 13:30h
Sport: Nogomet

Moraš biti prijavljen!
Morate se prijaviti!
 
Susret
Početak
Tip
Kvota
Kladionica
Tipster

Aktivni Tipovi

wwin bonus
1xbit bonus