Almir01
Prati
  • Statistika
  • Pratioci (1)
  • Prati (0)
Almir01
Svi tipovi (W-D-L): 3-0-6, Active: 0
Prosječni ulog: 10 Jedinica
Profit: -24.4 Jedinica
Procenat / ROI: 33.33% / 72.89%
Prosječna kvota: 2.28

Sheffield United - Luton

Ekipa Sheffielda će u okviru 19-og kola engleske Premier League na Bramall Laneu ugostiti momčad Lutona što će biti izuzetno važan dvoboj za obje momčadi s obzirom da se radi o direktnom okršaju ekipa koje su kandidati za ispadanje.

Sheffield United

Sheffield iza sebe ima jednu sjajnu sezonu u Championshipu u kojoj su od početka sezone bili ekipa iz samog vrha tablice te su na kraju sasvim zasluženo sa druge pozicije obezbjedili direktnu promociju u društvo najboljih.

Ipak, uoči ove sezone Sheffield nije ulagao mnogo, ostali su bez Sandera Bergea koji je otišao u Burnley i Ndiayea koji je otišao u Marseille, dvojice jako važnih igrača na sredini terena. Osim njih Enda Stevens je otišao u Stoke a Ciaran Clark se sa posudbe vratio u Newcastle.

I prije početka sezone bilo je jasno da su jedan od najvećih kandidata za ispadanje no malo je tko očekivao da će u 15 odigranih utakmica upisati samo jednu pobjedu i osvojiti svega pet bodova.

Ovakvi rezultati su doveli i do prve smjene na klupi u Engleskoj ove sezone te je Heckingbottom zamjenjen Wilderom pod kojim je Sheffield odigrao četiri utakmice, osvojio četiri boda i pokazao daleko ozbiljnije partije posebno kada je riječ o posljednjoj trećini terena.

Luton

Ekipa Lutona je za desetak godina od amaterske ekipe došla do najelitnijeg ranka engleskog nogometa. Iza sebe imaju jednu sezonu iz snove u kojoj su bili jedna od ekipa sa najmanjim budžetom u Championshipu no uspjeli su se kroz playoff domoći Premier League.

Najveća snaga ekipe Lutona prethodne sezone je bila posljednja linija koja je tokom čitave sezone izgledala sjajno no u društvu najboljih jednostavno ne mogu igrati na tom nivou. Doveo je Luton nekoliko pojačanja uoči ove sezone no i dalje su na papiru jedna od najlošijih ekipa lige od koje mnogi očekuju da se ekspresno vrate u Championship.

Ipak, Luton je u prvih 17 utakmica “pokazao zube”, osvojili su 12 bodova u ovim susretima a posebno su impresivni u posljednjih mjesec dana. Oni su na posljednje tri utakmice ozbiljno namučili Manchester City i Arsenal, upisali su pobjedu nad Newcastleom i sa ovakvom igrom sigurno da se mogu nadati bodovima i na Bramall Laneu.

Pick: Under (2.5)
Kvota: 1.65
Ulog: 10/10
Kladionica:

Kvote su tačne u trenutku objavljivanja i podložne su promjenama
Početak: 26.12. 16:00h
Sport: Nogomet

Moraš biti prijavljen!
Morate se prijaviti!
 
Susret
Početak
Tip
Kvota
Kladionica
Tipster

Aktivni Tipovi

wwin bonus
1xbit bonus