blend
Prati
  • Statistika
  • Pratioci (2)
  • Prati (0)
blend
Svi tipovi (W-D-L): 79-4-62, Active: 0
Prosječni ulog: 9.98 Jedinica
Profit: 47.5 Jedinica
Procenat / ROI: 56.03% / 103.38%
Prosječna kvota: 1.97

Sheffield Utd - Arsenal

Posljednji mec 27 kola Premier lige. Sheffield je trenutno zakovan na dnu tabele i nesto se kao borio da ostavi svoj trag ove sezone ali slabo je islo. Domaći tim je prošle sedmice izguibio 1-0 od Wolverhamptona.
Sheff Utd je izgubio pet od posljednjih šest utakmica u te nije postigao gol u zadnje dvije utakmice. Kod kuce omjer 2-2-9 uz 36 primljenih golova, redom po 5 od Ville i dva puta od Brajtonau roku od 15 dana govore sve kakva je odbrana.
Arsenal je pobijedio u pet od posljednjih šest mečeva u svim takmičenjima. Trenutno je na trećem mjestu tabele i ove sezone je u impresivnoj formi. Juce su i Liverpul te City dobili i otisli na po bod razlike dok je znaci danas Arsenalu must win pobjeda da pridju na bod i dva zaostatka.
Arsenal veliki favorit danas, dobili su i zadnja 2 medjusobna meca protiv Sheff Utd u ovom tipu. Takodjer zadnje 3 utakmice redom su davali 6,5 i 4 golova pa tako mislim da danas protiv lose odbrane domacina ovo rjesavaju u prvom poluvremenu. Po meni za vecu kvotu jos se moze probati prvo poluvrijeme 2+

Pick: 2/2
Kvota: 1.55
Ulog: 10/10
Kladionica:

Kvote su tačne u trenutku objavljivanja i podložne su promjenama
Početak: 04.03. 21:00h
Sport: Nogomet

Moraš biti prijavljen!
Morate se prijaviti!
 
Susret
Početak
Tip
Kvota
Kladionica
Tipster

Aktivni Tipovi

wwin bonus
1xbit bonus