blend
Prati
  • Statistika
  • Pratioci (2)
  • Prati (0)
blend
Svi tipovi (W-D-L): 79-4-62, Active: 0
Prosječni ulog: 9.98 Jedinica
Profit: 47.5 Jedinica
Procenat / ROI: 56.03% / 103.38%
Prosječna kvota: 1.97

Željezničar - Sarajevo

Derbi mec Bosanskoghercegovackog fudbala u Sarajevu na stadionu Grbavica. Prije nekoliko godina sinonim za derbije je bio X i manje golova ipak u zadnjim mecevima vidjamo i golove pa cak i po 3-4 na mecu. Željezničar u sezonu usao sa dosta problema sa finansijama uspjeli su dovesti neke igrace istina ne bas atraktivne. Ipak protiv Zrinjskog se vidjela zelja te pored 0-0 mislim da su lagano mogli pobijediti uz nekoliko sjajnih prilika za gol. Trenutno su pali na pretposljednje 11 mjesto sa 20 bodova te su u opasnoj zoni i svaki bod je bitan.
Sarajevo uslo u sezonu sa 3 uzastopna poraza, imaju solidan tim i ulozili su dosta novca u ekipu ipak nesto ne štima da li trener ili sami igraci. Danas ce sigurno biti fokusirani da se iskupe za ove poraze u gostima protiv Zelje. Ovdje su istina sva 3 tipa moguca malo cu gledati i statistiku gdje je od posljednjih 47 susreta viđeno 25 neriješenih rezultata
Iako bod za obje ekipe ne znaci mnogo, po meni svaki je bitan pogotovo za domacina, ovdje mi je najblizi X i pored toga sto je Sarajevo favorit.

Pick: X
Kvota: 3.20
Ulog: 10/10
Kladionica:

Kvote su tačne u trenutku objavljivanja i podložne su promjenama
Početak: 03.03. 18:45h
Sport: Nogomet

Moraš biti prijavljen!
Morate se prijaviti!
 
Susret
Početak
Tip
Kvota
Kladionica
Tipster

Aktivni Tipovi

wwin bonus
1xbit bonus