crnikonj
Prati
  • Statistika
  • Pratioci (0)
  • Prati (0)
crnikonj
Svi tipovi (W-D-L): 53-4-43, Active: 0
Prosječni ulog: 9.98 Jedinica
Profit: -102 Jedinica
Procenat / ROI: 55.21% / 89.35%
Prosječna kvota: 1.77

Zurich - Luzern

Kvota od 1.87 https://prnt.sc/rUJCdPrbTLKG na dvoznak u wwinu vise nego dobra. Samo sto igram ovo kao evropski hendikep, jer wwinu je tu uvijek veca kvota na dvoznake. Ali na kraju dodje isto kao da se igra X2.



Danas u Cirihu na Letzigrund Stadionu pred domacom publikom, oko 20tak hiljada domaci tim Cirih docekuje Lucerna. Domaci su 2gi sa 30 bodova i 2 meca manje od Jang Bojsa, te kasne 5 bodova, dakle igraju veoma dobro do sada, sto je po meni ipak cudno, mada ima tu dosta kikseva, fakticki svaki drugi mec se kiksa 8-6-1 8/15 dobijenih. Sto govori da i nije to neki procenat pobjeda od strane domaceg tima, a to je i jasno, jer u Svici svako svakoga moze da dobije.

Lucern tim koji igra prosjecan fudbal 7-3-6 24 boda i u zadnje vrijeme cika-caka igra, jedan gubi, jedan dobije, tako da prema tome danas idu bodovi za goste, a i realno je da dodju do boda, tako da dvoznak na gosta ima smisla, dobra kvota da se proba, opasan tip, ali sanse su 50%.

U h2h omjeru do sada Cirih kilavi sa Lucernom u zadnjih 2/5 ih je dobio kuci, tako da i realno statsiticki velike su sanse za novi kiks Ciriha kuci sa rivalom, a tako bi i Jang Bojs profitirao, sto mi se cini kao izgledno, jer odavno Cirih i ne gubi nesto previse, tako da je i vrijeme da veze neki poraz. Sretno

Pick: X2
Kvota: 1.87
Ulog: 10/10
Kladionica:

Kvote su tačne u trenutku objavljivanja i podložne su promjenama
Početak: 10.12. 16:30h
Sport: Nogomet

Moraš biti prijavljen!
Morate se prijaviti!
 
Susret
Početak
Tip
Kvota
Kladionica
Tipster

Aktivni Tipovi

wwin bonus
1xbit bonus