crnikonj
Prati
  • Statistika
  • Pratioci (0)
  • Prati (0)
crnikonj
Svi tipovi (W-D-L): 32-2-28, Active: 0
Prosječni ulog: 9.97 Jedinica
Profit: -67.6 Jedinica
Procenat / ROI: 53.33% / 88.7%
Prosječna kvota: 1.89

Zurich - Luzern

Kvota od 1.87 https://prnt.sc/rUJCdPrbTLKG na dvoznak u wwinu vise nego dobra. Samo sto igram ovo kao evropski hendikep, jer wwinu je tu uvijek veca kvota na dvoznake. Ali na kraju dodje isto kao da se igra X2.Danas u Cirihu na Letzigrund Stadionu pred domacom publikom, oko 20tak hiljada domaci tim Cirih docekuje Lucerna. Domaci su 2gi sa 30 bodova i 2 meca manje od Jang Bojsa, te kasne 5 bodova, dakle igraju veoma dobro do sada, sto je po meni ipak cudno, mada ima tu dosta kikseva, fakticki svaki drugi mec se kiksa 8-6-1 8/15 dobijenih. Sto govori da i nije to neki procenat pobjeda od strane domaceg tima, a to je i jasno, jer u Svici svako svakoga moze da dobije.

Lucern tim koji igra prosjecan fudbal 7-3-6 24 boda i u zadnje vrijeme cika-caka igra, jedan gubi, jedan dobije, tako da prema tome danas idu bodovi za goste, a i realno je da dodju do boda, tako da dvoznak na gosta ima smisla, dobra kvota da se proba, opasan tip, ali sanse su 50%.

U h2h omjeru do sada Cirih kilavi sa Lucernom u zadnjih 2/5 ih je dobio kuci, tako da i realno statsiticki velike su sanse za novi kiks Ciriha kuci sa rivalom, a tako bi i Jang Bojs profitirao, sto mi se cini kao izgledno, jer odavno Cirih i ne gubi nesto previse, tako da je i vrijeme da veze neki poraz. Sretno

Pick: X2
Kvota: 1.87
Ulog: 10/10
Kladionica:

Kvote su tačne u trenutku objavljivanja i podložne su promjenama
Početak: 10.12. 16:30h
Sport: Nogomet

Moraš biti prijavljen!
Morate se prijaviti!
 
Susret
Početak
Tip
Kvota
Kladionica
Tipster

Aktivni Tipovi

wwin bonus