Obavijest za tipstere Pankratov, Nadrealista, satelit i King11 a i za sve ostale koje se misle služiti taktikom koja nema nikakvog smisla.
Smisao analiza i tipova je da ljudi koji dođu na sajt nešto pročitaju i vašu analizu iskoriste za svoj tiket. Ova vaša taktička borba za nagrade nece biti tolerisana je nema nikakvog smisla.
Postavlja se pitanje kakva je logika napisati 5-6 analiza i sve sa ulogom 1/10 samo kako bi održali prednost. Gubi se smisao i ruši integritet takmičenja.
Od danas uvodimo izmjenu pravila na slijedeći način:

Uloge 1/10 2/10 3/10 - dozvoljeno koristiti samo 1 u mjesecu i ne moze se koristiti za kvote manje od 3.00
Ulog 4/10 - dozvoljeno koristiti 2 puta u mjesecu i ne moze se koristiti za kvote manje od 2,50
Ulog 5/10 i 6/10 dozvoljeno koristiti 4 puta u mjesecu i koeficijent ne moze biti manji od 2.00

Ulozi 7/10, 8/10, 9/10 i 10/10 se mogu koristiti neograničeno.

Ovo ćemo vjerovatno i sistemski riješiti a za sada smo morali ovako reagovati.

Ova izmjena stupa na snagu odmah i primjenjuje se i za ovaj tekući mjesec.

Pozdrav

Morate biti prijavljeni!.
King11 pa objavio sam dok je bilo dozvoljeno, ko i ti ko i svi
Pankratov Opušteno dečki, pročitao sam pravila tek poslije objave tipova, napisano u komentaru za ispravku. Ne bih prozivao King s tvoje strane, vidi koliko si ih ti objavio 1/10 ovaj mjesec. Da se ubijate i prepirete zbog bonusa, nema smisla.
Sportski pozdrav i sretno ;)
Nadrealista Pankratov ocigledno nije procito nova pravila ili se pravi lud :) pa idalje postavlja parove sa ulogom 1/10
King11 ko koga ovdje jebe, ovaj admin napise od danas nova pravila a ovaj pankratov odigra 1,43 kvotu i stavi ulog 1/10
satelit Admine, da li mogu sad promijeniti ulog na svojim analizama? Postaviću iste analiye ali sa većim ulogom.... Po mom mišljenju treba ograničiti i korištenje uloga 10/10 na tri put mjesečno, tako je na većini sajtova....
Hugh Godinama sam na ovim sajtovima,bio sam i admin dugo na jednom koji se ugasio iz nekih razloga koje ne bih sada spominjao,ali ono sto mogu sa sigurnoscu potvrditi jeste da ta taktika da se dodje brzo i lako do profita nikuda ne vodi i smatram da se bonus mora zasluziti,sad da li je on 70e za prvo mjesto ili tamo negdje 1000 to je neka druga matematika jer tipser samim ucescem na sajtu daje do znanja da je prihvatio pravila sajta.Ja sada ne bih da nesto pametujem ovdje,ali moram se sloziti sa adminom sajta po ovom pitanju,jer ako taj neko od nas nebitno ko je nabije profit nekim trikovima i forama samo radi svoje koristi mi ostali od toga nemamo nista,a da je pisao neke analize iz neke oblasti koju poznaje i gdje je nesto vise nego logicno za igru tu bi svi mogli profitirati.
Nadrealista Meni vecu vjerovatnocu prolaznosti daje kvota na ponudjeni par, stanje na tabeli, gol ili kos razlika itd itd. Ovo je takmicenje i logicno je da se malo taktizira da bi osvojio nagradu. Ne pisemo analize sto nam je dosadno u zivotu nego zbog nagrade :) A taj neko ko dolazi na ovu stranicu da ih cita, trebo bi to znati i da ne gleda toliko na ulog nego da se fokusira na kvalitet napisane analize i da li se ta analiza slaze sa njegovim pretpostavkama za ponudjeni par. Pozzz i za tebe i nemoj sta zamjerit ;)
Admin Ulog predstavlja i procenat vjerovatnoce prolaznosti te analize. Ako stavljas 1/10 to znaci da ti samo 10% vjerujes da ce to proci a sigurno ne mislis tako vec su razlozi tog uloga sasvim drugi. Pozz
Nadrealista Kakve veze ima ulog sa postavljenim parom i kvalitetom analize koju ce neko procitati i eventualno odigrati taj par na kladionici. Mislim da svi trazimo parove koji ce proci pa nema veze da li to ulog bio 1/10 ili 10/10. Na kraju krajeva djaba i ulog 1/10 ako padas na tim parovima i onda nemas 50% prolaznosti. Al et nek bude kako hoces, ti si gazda :)
Admin
Prati
  • Statistike
  • Pratioci (0)
  • Prati (5)
Svi tipovi (W-D-L): --, U igri:
Prosječni ulog: Jedinica
Profit: Jedinica
Postotak: %
ROI: %
Prosječna kvota:
Forma:
Tipova
Pogodaka
0
Pratioca
9948
Pregleda
Mjesec Tip Ulog Profit ROI
05.2023. 2-0-0 17 7.5 144.12% Prikaži sve

Nagrade za Februar su upisane! Molim da koristite chat za eventualnu raspravu koja se ne odnosi na tipovanje, kladjenje…

Moraš biti prijavljen!.