Pobjednički servis u Tuzli: Uz podršku Mozzarta organizovan odbojkaški turnir

Objavio Admin Objavljeno July 18, 2023, 14:48
Dva dana igranja na 38 stepeni, 62 utakmice, 35 ekipa, 8.000 posjetilaca, vrijedne nagrade, pozitivni komentari i nova poznanstva obilježila su još jedan Međunarodni turnir “Panonika Beach Volleyball Tuzla 2v2". Brojne ekipe iz cijele BiH, Srbije i Crne Gore u Tuzli su se borile za titulu najboljeg, a podršku turniru dala je i kompanija Mozzart.

Za prvo mjesto u muškoj kategoriji zaslužno su se izborili Aleksandar Marojević iz Budve i Ensar Zečić iz Novog Pazara, dok su u ženskoj kategoriji najuspješnije bile Ljubica Šarkanović iz Obudovca i Svjetlana Lugonja iz Modriče. U mix kategoriji pehar su podigli Anita Todorović iz Doboja i Ensar Zečić iz Novog Pazara.

“Kompanija Mozzart važi za jednu od najboljih i najvećih firmi koja prati mnoge sportske događaje, pa smo baš iz tog razloga uputili molbu i dobili pozitivan odgovor. Učesnici turnira su nagrađeni vrijednim poklonima, tako da sve pohvale za Mozzart i nadamo se da ćemo nastaviti iduće godine suradnju i da će u budućnosti postati naš zlatni sponzor” istakao je Amir Karamović, koordinator “Panonika Beach Volleyball” Tuzla.

Regionalni lider u priređivanju igara na sreću vjerna je podrška domaćem sportu, a mnogi poeni su postignuti i mnoge titule su osvojene uz Mozzartovu asistenciju. Novi dresovi i oprema stižu na adrese brojnih klubova, obnavljaju se sportski tereni širom zemlje i organizuju turniri. Slične akcije podrške sportu biće nastavljene tokom cijelog ljeta kako bi mladi sportski kolektivi u svim dijelovima BiH bilježili uspjehe.