Mozzart uz fudbalske i futsal klubove širom zemlje

Objavio Admin Objavljeno October 17, 2023, 13:49
Stigla nova oprema za KMF Ljubić i FK Zabrđe

Vjetar u leđa za novi juriš na gol! Mozzart već duži niz godina podržava fudbalske kolektive širom zemlje, bez obzira da li tresu mreže na stadionima ili nastupaju u ligama malog fudbala. Nova sportska oprema sada je stigla ekipama FK Majevica Zabrđe i KMF Ljubić.

Osim želje za pogocima, ove timove sada povezuje i znak „M“ na dresovima. U ekipi iz okoline Prnjavora poručuju da je ovaj gest velika pomoć za njihov klub.



„Podrška od strane kompanije Mozzart nam mnogo znači i biće nam od velike pomoći u novoj sezoni da lakše ostvarimo zacrtane ciljeve- kaže Boris Žižak, predsjednik KMF Ljubić Prnjavor.



Prnjavorčani će iduće godine proslaviti deceniju postojanja. Najveći uspjeh ostvarili su osvajanjem prvog mjesta u Drugoj futsal ligi, plasmanom u Prvu ligu, kao i trećim mjestom u Kupu Republike Srpske u sezoni 2014/2015.

Da je futsal popularan u Prnjavoru, svjedoči činjenica da Ljubić okuplja 50 zaljubljenika u mali fudbal. Prvotimci se takmiče u Drugoj futsal ligi Republike Srpske, a oko 15 juniora u Prvoj futsal ligi Srpske.



U narednom periodu žele da i njihovi prvotimci zaigraju u prvom rangu takmičenja. Podršku ka ostvarenju tog cilja imaju od prijatelja kluba iz Prnjavora, a sada je uz njih i Mozzart u čijim bojama će do novih uspjeha.

I ne samo uz njih. Podrška regionalnog lidera u priređivanju igara na sreću stigla je fudbalerima Majevice iz okoline Ugljevika. Tim iz Zabrđa za bodove u Prvoj opštinskoj ligi Bijeljina boriće se takođe u novim Mozzart dresovima.



„Na ovu donaciju gledamo sa velikom dozom poštovanja i zahvalnosti jer je kompanija Mozzart jedna od rijetkih koja ulaže u sport u našoj državi“, poručuje Radan Nešković, predsjednik FK Majevica Zabrđe.

U ovom ugljevičkom selu protivničke mreže tresu od 1957. godine, a najveći uspjeh im je osvajanje Druge opštinske lige Bijeljina u sezoni 2021/22. Prošle godine proglašeni su za najbolji sportski klub opštine Ugljevik.



Trenutno okupljaju 41 seniora, a takmiče se u Prvoj opštinskoj ligi Bijeljine gdje su četvrti na tabeli.

U narednom periodu žele finansijski da stabilizuju klub, završe radove u svlačionicama i na travnatoj podlozi, te osvoje sam vrh svoje lige. Na tom putu ih podržavaju prijatelji kluba, kao i kompanija Mozzart kao vjerni navijač fudbalskih i futsal klubova širom naše zemlje.