Bedboj 0 Posted May 13, 2013 Ulazi mucavac u trgovinu i pita prodavca:-Koooliiiikooo kooostta oooovaaj paapaagaaaj?-50evra!-Skuuupooo!Papagaj ce na to:-Sta skupo, pa bolje pricam nego ti! Share this post Link to post Share on other sites
Bedboj 0 Posted May 13, 2013 Srbija je postigla novi rekord u bacanju diska!- U pitanju je disk Jelene Karleuše. Share this post Link to post Share on other sites
Bedboj 0 Posted May 13, 2013 Došao mucavac na kiosk:- Jjj… je..dddddd..dan mmmm…arrrlborro!- Crveni ili gold? – pita prodavacica.- Ccc… crrveee..nnn..i!- Meki ili tvrdi?- Ttttttttt… tvvvrr…ddi!- Kratki ili dugi?- Kkkkkkk…kurvo! hahahahahaha Share this post Link to post Share on other sites
Bedboj 0 Posted May 13, 2013 Mladi bračni par dobio dete, oboje su belci a dete crno.Bude to mužu sumnjivo i upita ženu:- Pa dobro ženo zašto je naše dete crno, a mi smo beli?Žena mu kaze:- A to ,e pa znaš kada sam se porodila, dete zaplače zbog gladi, a pošto ja nisam odmah imala mleka zamolim jednu crnkinju da ga podoji. I eto tako naše dete postade crno...Muž ode kuci...Kod kuće ga čeka majka :- Jeli sine , pita ga - kako mi je unuče.- Znaš, dobro je, kaže on, ali moram nešto da te pitam...Moja žena nije imala odmah mleka pa je naše dete podojila crnkinja i sada je crno, da li je to moguće!?- Jeste sinko moguće je! Ja kad sam tebe rodila nisam imala dovoljno mleka, pa sam ti dala kravlje mleko i zbog toga si glup kao tele! Share this post Link to post Share on other sites
Bedboj 0 Posted May 13, 2013 KONOBAR: Bitte ?MUJO: Šniclenzi, cvaj pivenzi, majne jednu salatenzi...-Ode konobar i donese sve što je Mujo tražio...MUJO: ( sulji) Jesil vidio Suljo što ti je reći kad čovjek zna pričat Njemački?-Na to će konobar,KONOBAR: Pojeo bi ti govnenzi, da ja nisam iz Tuzle ! Share this post Link to post Share on other sites
Bedboj 0 Posted May 13, 2013 Krenule svekrve na izlet, pun ih autobus.I tako negdje kod Tuzle, sleti autobus i sve poginu.Sutra sahrana svima, sastale se sve snahe i samo jedna neutješno plače i kuka.Priđe joj jedna iz gomile i kaže:-Pa što ti toliko plačeš, i moja je poginula.A ova joj odgovara:-MOOOJAAA JEEEE ZAAKAASNIIILAA NAA AAAUTOOOBUSSSS !!!! Share this post Link to post Share on other sites
tajFun 2 Posted July 1, 2013 Ide čovjek iz kavane pijan i zaustavi jednog čovjeka na cesti i pita ga: - De bogati, vidi koliko čvoruga imam na glavi? Odgovori njemu čovjek: - Imaš dvije čvoruge! - Ah, dobro je, imam još tri bandere do kuće... hahahahahahaha Share this post Link to post Share on other sites
tajFun 2 Posted July 1, 2013 Uđem na fb, Ceca. Upalim tv, Karleuša. -.- Gledam novčanik i molim Boga da bude Stoja Share this post Link to post Share on other sites
masehz 0 Posted July 1, 2013 ide čovjek ulicom i vidi natpis "JEFTINE BOJE". Uđe on u farbaru i pita:"Koliko je ova boja""100 eura""Dobro, koliko je ova?""120 eura.""Koliko je ova boja?""150 eura."Čovjek se iznervira i reče:"Pa je li piše nad radnjom "jeftine boje", a ono, sve skuplje od skuplje!"Prodavač:"Pa ja sam Jefta!" Share this post Link to post Share on other sites
masehz 0 Posted July 1, 2013 Šta Crnogorci kažu uvečer prije odlaska u krevet?"Ajde, zemljo, diži se da legnem!" Share this post Link to post Share on other sites
masehz 0 Posted July 1, 2013 Šta Crnogorci kažu uvečer prije odlaska u krevet?"Ajde, zemljo, diži se da legnem!" Share this post Link to post Share on other sites
masehz 0 Posted July 1, 2013 Sin: Mama ja bi sladoled!Mama: Nemozes sine zaprljat ces si ruke!Sin: Ali mama ja nemam rukeMama: E nema ruku, nema sladoleda. Share this post Link to post Share on other sites
masehz 0 Posted July 1, 2013 Kako se zove ciganski vrtic?-Cicigan. Share this post Link to post Share on other sites
masehz 0 Posted July 1, 2013 Dolazi žena kod doktora.-Doktore,koliko bih ja trebala biti visoka za svoju težinu?-4 metra,gospođo.-Eto,ja svima govorim da sam niska, a oni navalili debela,pa debela!!!! Share this post Link to post Share on other sites