blend
Prati
  • Statistika
  • Pratioci (2)
  • Prati (0)
blend
Svi tipovi (W-D-L): 55-3-48, Active: 0
Prosječni ulog: 9.97 Jedinica
Profit: -4 Jedinica
Procenat / ROI: 53.4% / 99.61%
Prosječna kvota: 1.99

Real Madrid - Bayern

Sinoc je Borrusia dobila PSG i u drugoj utakmici, a ne bi me cudilo da gledamo i njemačko finale. Dokaz da se moze dobro odigrati i protiv jacih pokazala je Borusia ali imala je i dosta srece mora se spomenuti. Drugi putnik u finale odlucuje se veceras u Madridu. Real koji ovo takmicenje zna igrati docekuje uvijek nezgodni Bayern. Real nije blistao u prvoj utakmici u Minhenu te kasnim golom iz penala odigrali su 2-2. Madrid je imao da zahvali Gironi što je osvojio novu titulu u Spanskoj ligi.
Sa druge strane Tuhel je vec igrao dva finala LP i jedno osvojio sa Celzijem, dok je sa PSG om porazen. Ipak nije se uklopio u sistem Bavaraca pa ce na kraju sezone otici iz kluba. Bayernu jedina šansa za titulu biće ova pa siguran sam da imaju šanse u ovom meču. U prvoj utakmici Bayern je impresionirao u drugom poluvremenu te su za 4 minuta okrenuli zaostatak od 0-1.
Po meni bez pobjednika u 90 danas, Bayern se nece predati u gostima protiv Reala, oba tima imaju kvalitet za pobijediti ali po meni X je najrealniji obzirom na visok ulog utakmice

Pick: X
Kvota: 4.00
Ulog: 10/10
Kladionica:

Kvote su tačne u trenutku objavljivanja i podložne su promjenama
Početak: 08.05. 21:00h
Sport: Nogomet

Moraš biti prijavljen!
Morate se prijaviti!
 
Susret
Početak
Tip
Kvota
Kladionica
Tipster

Aktivni Tipovi

wwin bonus